Linnunkesyttäjät

Piia on muuntunut enenevissä määrin metsän olennoksi viimeisen parin vuoden aikana. Ja metsän olennot ovat ottaneet sen porukkaan.

Myössäjärven vanhat mäntymetsät ovat parinkymmenen kilometrin päässä lähimmistä taajamista, mutta villit hömötiaiset ja lapintiaiset sekä epäluuloiset talitiaisetkin ovat oppineet luottamaan Piiaan ja Atlakseen.

Tiainen ja Pirjo.

Lähdin kameran kanssa mukaan, kun Piia vei kavereilleen pähkinöitä lokakuussa. Pienen viheltelyn jälkeen metsästä lenteli joukkio eri merkkisiä tiitiäisiä kauheasti jutellen.

Minun pipoa, kameran vastavalosuojaa ja Atlaksen turkkiakin ne pitivät istumapaikkana välillä odotellessaan vuoroaan päästä nappaamaan pähkinä Piian kädestä.

Sattui nätti, aurinkoinen kelikin niin editoin retkestä videon. Tämä on toinen video, jonka olen editoinut, jos 18 vuotta sitten Inarin Kunnan Viestintäpajalla tekemiäni edittejä ei lasketa.

Aika rasittavaa hommaa, uuden opettelu. Ihmisen pitäisi opetella kaikki mitä tarvitsee osata siinä parinkympin korvilla ja toistaa sitten samaa päivä-, viikko- ja vuosirytmiä kunnes väsynyt vapautetaan taivaan iloihin.

Solarman Storms sävelteli muuten videoon miellyttävän ääniraidan analogisilla syntetisaattoreilla. Eli tämä on kansainvälinen produktio.

(+2 pistettä, 2 äänen perusteella)
Loading...

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *