Lokakuussa 1982 tv-evankelista Pat Robertsonin ennustaman(1 melko perinteisen kristillisen viimeisen tuomion päivän aikoihin olin vasta kapaloissa, mutta selvisin. Samaisen Robertsonin vuoden 2007 maailmanlopussa(2 en ollut enää alkuunkaan niin viaton, mutta en silti sinkoutunut siihen rikinkatkuiseen järveen, joka on valmistettu Perkeleelle ja hänen seuraajilleen. Yleisesti ottaen on myönnettävä, että en ole pysynyt enää laskuissa niistä kerroista kun Jeesus on palannut, Harmageddonin taistelu syttynyt ja Viimeinen tuomio julistettu alkaneeksi. Mainittakoon kuitenkin Rasputinin(3 ennustama 2013 toinen tuleminen ja se kun Isaac Newtonin(4 (ja lukemattomien muiden näkijöiden) Jeesus palasi vuonna 2000. Lokakuussa 1997 tuli(5 muuten kuluneeksi tasan 6000 vuotta maailman luomisesta ja siten peli vihellettiin poikki.

1990 alkoi(6 totaalinen ydinsota, joka tuhosi maailman 12 vuodessa. 1991 Persianlahden sota oli(7 Armageddonin taistelu, jota seurasi taas maailmanloppu. 1994 ydinpommi räjähti(8 New Yorkissa ja siitä lukien 40 päivää myöhemmin Armageddonin taistelu leimahti taas.

1996 joulukuussa oli melkoista, kun 16 miljoonaa avaruusalusta ja enkelten armeijakunta saapui(9 planeetallemme. Pari vuotta myöhemmin Jumala itse matkusti(10 lentävällä lautasella perässä.

Vuosituhannen vaihteessa oli hyvin kiireistä, selvisin ainakin paristakymmenestä maailmanlopusta. Erityisesti Nostradamuksen Kauhun Kuninkaan saapuminen(11 taivaista oli puistattava tilanne, mutta meni siinä pari ydintuhoa sekä useampi Antikristuksen tuleminenkin. Tammikuussa 2000 kaikki maailman tietokoneet villiintyivät ja sivistynyt maailma ajautui(12 melkoiseen kaaokseen lentokoneiden tippuessa, murhanhimoisten mikroaaltouunien käristäessä pikapuurot piloille ja ydinohjusten sinkoillessa sinne tänne. Myöhemmin keväällä kaikki planeetat vyöryivät 13 aurinkoon kuin marmorikuulat vinkkuralta pöydältä.

1987 Halleyn komeetta tömähti(14 maahan aiheuttaen maanjäristyksiä ja yleistuhoa. Kymmenen vuotta myöhemmin maapallo pyyhkäistiin tyhjäksi elämästä kuin lantalaari paskasta, mutta onneksi Hale-Bopp -komeettaa seurasi(15 avaruusalus, jonka kyytiin pääsi liftaamaan tappamalla itsensä. Vuodesta 2003 alkaen olen aika säännöllisesti murskautunut(16 Nibiru-planeetan alle. Lokakuussa 2011 Elenin-komeetta tuhosi(17 käytännöllisesti katsoen koko ihmisen sivilisaation, ja senkin perässä tuli avaruusolentojen lentolaivue. Onneksi näistä tuoreimmista kosmisista tuhoista sain etukäteen tiedon kavereiltani Facebookissa ja ehdin sopia riitani ja tehdä rauhan itseni ja universumien kanssa.

Loppuvuodesta 2012 oli Milleniumin jälkeen toiseksi kiireisin ruuhka-aika. Siinä piti tuhoutua(18 yhtä aikaa aika monessa ja monenkirjavassa kataklysmissä. Kaverini suunnittelivat ottaa joulukuun 21. päivän lopunhetken vastaan Karigasniemessä jonkinlaisessa henkisessä piirissä, mutta saamattomuuttani taisin itse olla aika arkisesti keltaisessa mökissä Ivalossa, kalsarit jalassa, kädet munissa. Katselin kuitenkin netistä reaaliajassa, kuinka ihmiset laittoivat kuvia  ja videoita epätavallisista pilvistä ja raportoivat ympäri maailmaa mm. kissojensa levottomuudesta, oudoista kehollisista tuntemuksista ja muista selkeistä totaalituhon ennusmerkeistä.

Ehkä sekin olisi ollut ennustettavissa, mutta silti se jotenkin yllätti kun syksyllä 2011 turkoosilla kynsilakalla koristeltu käsi sulki takanaan kämppäni oven, ja hän erkani kulkemaan omaan suuntaansa yhteiseksi kuvittelemaltani polulta. Se oli aika paha, mutta jotenkin sitä siitäkin maailmanlopusta selvisin lopulta.

(+2 pistettä, 2 äänen perusteella)
Loading...

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *